takie sobie
Powracający: Dla
przyszlymakler ![emotka](emots/1/wesoly.gif)
Rozwiaz uklad rownan
{ x
2+x
3+.......+x
n=a
1
{ x
1 +x
3+ .....x
n= a
2
{x
1+x
2+ +......+x
n= a
3
{...........................................
{x
1+x
2+ ........+ x
n−1 = a
n
gdzie z
1,a
2,.....a
n dane liczby
Zadanie maturalne z 1976r
Jesli nie dasz rade to nie marnuj cennego czasu
29 kwi 11:32
29 kwi 13:48
Powracający: Adamm ja wiem ze TY umiesz ale to bylo dla kolegi .
29 kwi 14:54
Adamm: przecież podałem tylko odpowiedź, nie rozwiązałem
29 kwi 14:55
Powracający: OK
29 kwi 14:56