\
Desperat: Żyć mi się nie chce
Dla mnie − Piękna, Delikatna, Mądra.
Od kiedy pamiętam − chciałem do Niej napisać, umówić się na kawę, spotkać −
nie miałem odwagi. Przyglądałem się tylko jak głupi, gdy przechodziła nieopodal mnie na
szkolnym korytarzu.
Nie wiedziałem o czym moglibyśmy pogadać, porozmawiać − nie znaliśmy się, nie mieliśmy
wspólnych znajomych, nie jestem przystojny, nie mam bogatych rodziców. Nie potrafiłem.
Wylądowaliśmy daleko od siebie − inne miasta studiowania, nie zapomniałem o niej.
Zamierzałem już napisać, spotkać i wypić tą od dawna planowaną kawę... Zobaczyłem jej zdjęcie z
kimś... kimś innym niż ja.
Boli. Boli. Boli...
28 kwi 00:30
hmm : Żart czy serio?
28 kwi 01:06
Desperat: serio
28 kwi 01:08
hmm : możemy pogadać na priv jak chcesz
28 kwi 01:09
Dziadek Mróz: Umrzyj i daj żyć innym...
28 kwi 01:10
Desperat:
28 kwi 01:10
hmm : Psychologiem to byś nie był
28 kwi 01:11
Desperat: Ktoś mnie kiedyś pokocha?!
28 kwi 01:17
powrócony z otchłani:
Przepraszam bardzo ale czegoz oczekiwal? Ze bedzie czekac na Ciebie pomimo ze nie wie o Twym
istnieniu?
Zreszta to nic innego jak zauroczenie polaczone z poczuciem winny (ze sie nic nie zrobilo). Ty
jej nie znales wiec nie ma tutaj mowy o czyms wiecej jak o zauroczeniu do wyidealizowanego
wizerunku jakiejs osoby.
28 kwi 07:39
QQnia: xd
28 kwi 09:00
Desperat:
28 kwi 13:11
Desperat: Nie podoba mi się to życie
28 kwi 13:11
Adamm: nikt cię nie pyta o zdanie
28 kwi 14:13
Fastum: I ciebie, i mnie stworzono do wielkich rzeczy. Nie stworzono nas byśmy przeszli przez życie bez
celu.
Ale nie myl "wielkich rzeczy" z sukcesamia tego świata, "zdobywaniem" kogos, nie zostaliśmy
wezwani do odnoszenia sukcesów, ale do wierności. Wierność jest ważna w najmniejszych rzeczach
i to nie dla samej siebie – ale ze względu na rzecz wielką, jaką jest wola Boża. Dając światu
najlepsze, co posiadasz, otrzymujesz ciosy – dawaj światu najlepsze, co posiadasz, mimo
wszystko, bo tylko wtedy życie ma sens. Otrzyj łzy bo już teraz jest kolejna chwila by wstać i
zacząć jeszcze raz, zacząć od nowa. Pozdro!
28 kwi 15:05
Desperat: Dzięki...
28 kwi 15:19
28 kwi 17:02