| 1 | 1 | 2 | 3 | |||||
P= | (0+ | + | + | )=1/2 | ||||
| 4 | 3 | 3 | 3 |
| 1 | ||
P(R|Q)= | ||
| 2 |
| 1 | 1 | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | ||||||||
P(B)= | *[( | * | )+( | * | + | * | )+ | |||||||
| 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 |
| 3 | 2 | 3 | 1 | 5 | ||||||
+( | * | + | * | )+1]= | ||||||
| 4 | 3 | 4 | 3 | 8 |
| 5 | ||
P(A∩B)= | ||
| 12 |
| 2 | |||||||||
P(A/B)= | = | |||||||||
| 3 |
| 1 | 1 | 2 | 3 | 4 | 1 | 10 | 5 | |||||||||
P(B)= | ( | + | + | + | )= | * | = | |||||||||
| 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 8 |
| 1 | 2*1 | 3*2 | 4*3 | 1 | 2+6+12 | |||||||
P(A∩B) = | (0 + | + | + | ) = | * | = | ||||||
| 4 | 4*3 | 4*3 | 4*3 | 4 | 12 |
| 1 | 5 | 5 | ||||
= | * | = | ||||
| 4 | 3 | 12 |
| P(A∩B) | 5 | 5 | 5 * 8 | 8 | 2 | |||||||
P(A|B) = | = | : | = | = | = | |||||||
| P(B) | 12 | 8 | 5 * 12 | 12 | 3 |
| P(A∩B) | 5 | 5 | 5 | 8 | 8 | 2 | ||||||||
P(A|B) = | = | : | = | * | = | = | ||||||||
| P(B) | 12 | 8 | 12 | 5 | 12 | 3 |
| (P(A1∩B1)+P(A2∩B2)+P(A3∩B3)+P(A4∩B4))/4 | ||
P(A|B)= | = | |
| (P(B1)+P(B2)+P(B3)+P(B4))/4 |
| 2 | ||
= | ||
| 3 |
| 1 | P(A1∩B1) | P(A2∩B2) | P(A3∩B3) | |||||
P(A|B)≠ | ( | + | + | + | ||||
| 4 | P(B1) | P(B2) | P(B3) |
| P(A4∩B4) | 1 | |||
+ | )= | |||
| P(B4) | 2 |