a1*a2*...*an−1S1 | ||
Sn= | ||
b2*b3*...*bn |
1*1*...*1*S1 | 1n−1*S1 | S1 | ||||
Sn= | = | = | ||||
2*3*...*n | n! | n! |
1 | ||
Tn= | *(b1*S1*T0+∑(k=1 do n) Sk*ck) | |
Sn*an |
1 | S1 | |||||||||
Tn= | *(n*S1*5+∑(k=1 do n) | *(−k)*k! | ||||||||
| k! |
1 | ||||||||
Tn= | *(n*S1*5−∑(k=1 do n) k*S1 | |||||||
|
(a1+an)*n | ||
Sn= | ||
2 |
(1+n)*n | ||
Sn= | ||
2 |
n! | n! | (1+n)*n | ||||
Tn= | *n*S1*5− | * | *S1 | |||
S1 | S1 | 2 |
(1+n)*n | ||
Tn=n!*n*5−n!* | ||
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |