matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Szybkie obliczenie
Sebastian :
Poproszę
√
2
*(2−2
√
2
)
4
=
23 kwi 15:25
Adamm:
(a+b)
4
=a
4
+4a
3
b+6a
2
b
2
+4ab
3
+b
4
23 kwi 15:32
Jack:
272
√
2
− 384
http://www.wolframalpha.com/input/?i=%E2%88%9A2*(2%E2%88%922%E2%88%9A2)%5E4%3D
23 kwi 15:34
Sebastian:
Napewno to jest dobrze?
23 kwi 16:16