| (2n)! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
= | = (2n−1)! ! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
n! | 2n * n! |
| (2 n )! | ||||||||
= | |||||||||
2*(2 n −2) ! |
| (2 n −2) ! | ||||||||
= | |||||||||
2*(2n − 4) ! |
(2 n )! | |
2n * n ! |
|
|
| (2n)! | (2n−2)! | 2! | ||||||||||||||||||||||||
* | *...* | = | * | *...* | = | ||||||||||||||||||||||||
(2n−2)!*2! | (2n−4)!*2! | 0!*2! |
(2n)! | ||
= | ||
2n |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |