matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
podstawa:
9
7
rozwiąż
√
+
√
7
9
22 kwi 12:21
zef:
3
√
7
9
√
7
√
7
+
=
+
=
√
7
3
3
√
7
3
√
7
9
7
16
16
√
7
+
=
=
3
√
7
3
√
7
3
√
7
21
22 kwi 12:36
Maryla27:
3
√
7
√
7
3
√
7
√
7
=
*
+
=
+
√
7
√
7
3
7
3
9
√
7
+7
√
7
16
√
7
=
=
21
21
22 kwi 12:54