matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podstawa
podstawa:
3
√
4
*
3
√
−16
Ile wynosi wartość wyrażenia
−8
22 kwi 11:44
Tadeusz:
3
√
−64
=
=
−8
22 kwi 11:46
podstawa:
a jak dalej może tak
2
−8
3
8
−2
3
1
=
=2
−8
9
−2
3
3
22 kwi 11:50
podstawa:
przepraszam może tak
−2
2
=2
−
1
−2
3
22 kwi 11:53
5-latek:
tak
22 kwi 12:03