matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy. Który najmniejszy.
Dziedzinomaniak:
Którą z liczb a, b, c jest najmniejsza jeśli: log a 0,1 =−1 log 2,5 b = 2 c=log
√
2
2 (a/ 2,5/
√
2
w indeksie eolnym)
20 kwi 23:28
5-latek:
a=10 b= 2,5
2
= 6,25 c=2*log
2
2=2
20 kwi 23:31