2 | ||
Wychodzi mi x=0 v x= | pi , a powinno być jeszcze x=2pi i nie wiem skąd się to bierze. | |
3 |
√3 | 1 | 1 | |||
sinx+ | cosx= | ||||
2 | 2 | 2 |
π | π | π | ||||
sinxcos | +sin | cosx=sin | ||||
6 | 6 | 6 |
π | π | |||
sin( | +x)=sin | |||
6 | 6 |
π | π | π | π | ||||
+x= | + 2kπ , k∊ℤ ∨ | +x=π − | + 2kπ , k∊ℤ | ||||
6 | 6 | 6 | 6 |
2π | ||
x=2kπ , k∊ℤ ∨ x= | + 2kπ , k∊ℤ | |
3 |
2π | ||
x∊{0, | ,2kπ} | |
3 |
π | 1 | |||
A nie mogę : sinx( | +x )= | |||
6 | 2 |
π | π | π | 5 | |||||
x + | = | v x + | = | π | ||||
6 | 6 | 6 | 6 |
2 | ||
x=0 v x = | π | |
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |