matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres funkcji f
Julia:
a) f(x)=sin(|x|+π/3) c) f(x)=cos(|x|+π/6)
20 kwi 16:32
Vectoria:
Polecam uczyć się rysowania funkcji trygonometrycznych z tych filmików
https://www.youtube.com/watch?v=G54F3PBUio4
https://www.youtube.com/watch?v=pwcgekELd5U
https://www.youtube.com/watch?v=UD2fSJME8u8
20 kwi 17:08