matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
usuń niewymierność z mianownika
Julia:
2
√
2
+
√
3
− 1
19 kwi 19:36
Janek191:
2
√
2
− 1 −
√
3
*
=
√
2
− 1 +
√
3
√
2
− 1 −
√
3
2
√
2
− 2 − 2
√
3
√
2
=
*
=
−2
√
2
√
2
4 − 2
√
2
− 2
√
6
=
= ...
− 4
19 kwi 19:55