matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xdd
xdddd:
znajdz x. ciąg geo. 4, 2x−1, 9
19 kwi 18:38
Eta:
(2x−1)
2
=4*9 ⇒ ......... x=3,5 lub x= −2,5
19 kwi 18:45
xdddd:
czemu
19 kwi 18:47
xdddd:
a okkk
19 kwi 18:49
Vectoria:
Korzystasz z definicji ciągu geometrycznego
19 kwi 19:08