matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
smutasek:
wskaz funkcje kwadratowa ,której zbiorem wartości jest przedział (−
∞
,3 > i mam 4 odpowiedzi f(x)= − (x− 2)
2
+3 f(x)= (2−x)
2
+3 f(x)= −(2+x)
2
−5 f(x)=(2−x)
2
−3
19 kwi 14:43
Jerzy:
Pierwsza.
19 kwi 14:44