matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
takie zadanka z geometrii....
Kaasia:
1.kąt środkowy oparty na 4/9 okęgu ma miarę: 2.w trójkącie prostokątnym o przyprostok. 3 i 4 wysokość poprowadzona z wierzchołka kąta prostego ma długość: help me.
22 sty 23:01
Godzio:
4
α
=
9
360
4*360
α=
= ...
9
2. 3
2
+ 4
2
=c
2
c=5
5*h
3*4
=
2
2
3*4
h=
= ...
5
22 sty 23:34