matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbiór wartości funkcji
Anka:
5
x
Zbiór wartosci funkcji f(x)=
−1 jest równy ? Bardzo proszę o pomoc
10
18 kwi 15:08
Jerzy:
Asymptota pozioma y = − 1 , a więc: Z
wf
= (−1:+
∞
)
18 kwi 15:10
Anka:
Dziekuję bardzo
zapomniałam o asymptocie
18 kwi 15:13