| ||||||||
|Ω| = | ||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||
P(A) = | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| ||||||||
|Ω| = | ||||||||
|
|
|
|
|
|
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
P(B) = U {[ | + | ] * [ | + | ]* [ | + | ]* | }{ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||
} | ||||||||
| ||||||||
Proszę o sprawdzenie czy to jest dobry tok myślenia. W podpunkcie B | ma być w | |||||||
|
|
|
|
|
|
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|B| = | * | + | * | * | + | * | * | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
|B| = | * | + ...... i dalej tak samo | ||||||||||||||
| ||||||||
A w |B| ma być to wszystko podzielone przez | ? | |||||||