matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Maryla27:
log2 * log3
log
2
6
Proszę o pomoc.
18 kwi 12:32
5-latek:
Najproscie to znac wartosc log2≈0,301 log3 ≈0,477 log6= log(2*3)= log2+log3= 0,301+0,477= log
2
6= log6*log6
18 kwi 12:50
Musk:
=10
18 kwi 12:53
Maryla27:
Dziekuję.
18 kwi 12:55