matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygg
StrasznyNieogar:
Witam : sin
2
75 − cos
2
75 = − (cos
2
75 − sin
2
75) = − (cos(2*75) = − cos 150 = .... ? Mogę tak?
17 kwi 23:38
Adamm:
tak
17 kwi 23:40
StrasznyNieogar:
Dzięki
18 kwi 10:14