matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
_emDżi_:
4
log
2
5
=
22 sty 17:41
tim:
(2
2
)
log
2
5
= (2
log
2
5
)
2
= 5
2
= 25
https://matematykaszkolna.pl/strona/1418.html
22 sty 17:51
kosa366:
4
log
2
5
= (2
2
)
log
2
5
= 2
2*log
2
5
= 2
log
2
5
2
= 5
2
= 25
22 sty 17:58
_emDżi_:
Dzięki
nigdy nie rozumiałam logarytmów
22 sty 18:08