matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
aaggaa:
Punkt A=(3,−7) jest koncem odcinka AB, ktorego srodek ma wspolrzedne S=(−3,13) wyznacz wspolrzedne punktu B.
22 sty 13:40
ula:
masz wzór na środek S odcinka AB
x
A
+x
B
y
A
+y
B
S=(
;
)
2
2
podstaw
22 sty 14:12