1 | ||
sin2x< | ||
2 |
1 | ||
sinα< | ||
2 |
π | 5π | |||
αE(0, | )U( | ,2π) | ||
6 | 6 |
π | 5π | 17π | ||||
xE(0, | )U( | ,π)U( | ,2π) | |||
12 | 12 | 12 |
13π | ||
czego przy 0 i 2π w odpowiedzi jest przedział domknięty skoro jest < i dlaczego | ||
12 |
1 | ||
sin(2*0) = 0 < | ||
2 |
1 | ||
sin(2*2π) = 0 < | ||
2 |
π | 5π | 13π | 17π | |||||
xE<0, | ) U ( | , | ) U ( | ,2π> | ||||
12 | 12 | 12 | 12 |
π | 13π | |||
dobra już wiem bo | +π= | |||
12 | 12 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |