matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
House:
Naszkicuj wykres funkcji f(x)=2sinx−|sinx|.Podaj zbiór wartości funkcji g(x)=|(f(x)|
13 kwi 10:14
Jerzy:
Dla: sinx ≥ 0 f(x) = sinx Dla: sinx <0 f(x) = 3sinx
13 kwi 10:28