Pomocy!
Ja: Algebra liniowa :
1. Znajdź kąt między wektorami :
a) u = i + 2j + 3k oraz v = 2i − 3j − k
b) u = 2i − 2j + 3k oraz v = 2i + 3j + k
22 sty 11:26
Ja: Błagam o pomoc to dla mnie bardzo ważne
22 sty 22:48
Basia:
u = [1,2,3]
v = [2,−3,−1]
policz iloczyn skalarny i długość wektorów ze współrzędnych i skorzystaj z tego, że
u ◯ v = |u|*|v|*cos(∡(u,v))
23 sty 04:38
Ja: Dziękuję Ci za te wszystkie rozwiązania bardzo mi pomogłaś

. W związku z tym mam pewną
prośbę, czy mogła byś pomóc mi rozwiązywać zadania tak o 18 ? Bardzo Cię proszę
23 sty 13:13