matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
234:
Liczba
5
√
−1
−
√
6
1
4
*
3
√
−
64
125
jest równa A. −3 B. −2 C. −1 D. 1
9 kwi 18:32
Kamo:
−1−
√
25
4
*(−
4
5
)=−1−
5
2
*(−
4
5
)=−1+2=1 odpowiedz d
9 kwi 18:37