9 kwi 13:53
Tadeusz:
Tobie nie chce się nawet ich tu wpisać ... to mnie nie chce się "biegać" po tych linkach
9 kwi 13:57
Avernus: Chodzi o to kolego, że są do tego rysunki. Nie chcę niczego źle przerysować czy coś,
bo nie umiem się tym narzędziem do rysowania posługiwać za bardzo.
9 kwi 14:00
Jerzy:
Zad 29.
|Ω| = 7*6
|AI = 6
9 kwi 14:00
Janek191:
z.29
{ 0,1,2,3,4,5,6 }
f(x) = − x + 6
I Ω I = 7*6 = 42
A = { ( 0, 6), ( 1, 5), (2, 4), ( 4,2), ( 5,1) , ( 6, 0) }
I A I = 6
9 kwi 14:03
Avernus: Dziękuję
9 kwi 14:08
Jerzy:
Zad 30.
an = 2n − 1
an+8 = 2(n+8) − 1
[2(n+8) − 1]2 + 149 = 118(2n − 1)
9 kwi 14:24
Avernus: Mam to policzyć do końca czy to już jest wynik?
9 kwi 14:28
Jerzy:
Z tego równania musisz obliczyć : n
9 kwi 14:34
Avernus: Ok, dzięki
9 kwi 14:35
Janek191:
z.27
y = x y + x
y − x y = x
y*( 1 − x) = x
9 kwi 14:43
Avernus: Dziękuję
9 kwi 14:54
Avernus: Potrafi ktoś zrobić 28?
9 kwi 15:11
Adamm: oblicz ile wynosi kąt ASM oraz promień
9 kwi 15:18
Avernus: Tak, wiem o tym, tylko nie wiem jak to zrobić.
9 kwi 15:35
ego: Adaś ci nie pomoże ma za duże ego
9 kwi 16:34