matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
KAT skierowany
gabriela:
Dane: β= 1210 γ ⊂(−1200,−1000) γ0=β0−70 γ0, β0 − miary główne kątów γ, β Szukane: γ Obliczylam β0=130 −−> γ0=60 co dalej?
8 kwi 14:19
Jerzy:
Licz dalej.
8 kwi 15:00