matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sin2x=1 to jaki tg
Rodzynka:
Hej mam problem z zadaniem. Niby za 1 pkt a nie mogę wymyślić ech
"Jeżeli sin2x=1 to: A. tgx=0 B. tgx=1 C. tg2x=0 D. tg2x=1"
7 kwi 21:46
===:
dobre sobie
7 kwi 21:48
Jack:
b
7 kwi 21:54
Mila:
sin(2x)=1
π
2x=
2
π
x=
4
π
tg
=1
4
7 kwi 22:00