matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
plsssss
pomoz:
3
√
−8
7 kwi 01:07
Metis:
−2
7 kwi 01:16
Mariusz:
... a dwa pozostałe pierwiastki ? Skorzystaj z wzoru de Moivre
7 kwi 08:06
olekturbo:
W
1
= −2
1
√
3
W
2
= −2(
−i
)
2
2
1
√
3
W
3
= −2(
+i
)
2
2
7 kwi 11:22