matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
pyśka11:
PROSZE O POMOC
(SPRAWDZ KTÓRE Z PONIZSZYCH ZBIORÓW PAR OPISUJA FUNKCJE.ODPOWIEDZ UZASADNIJ a)={(1,1),(2,1),(3,1),(4,1)} b)={(1,1),(1,2),(1,3),(1,4)} c)={(x,y)∊N⋀3≤X≤3⋀y=x do kwadratu}
21 sty 19:00
pyśka11:
pomozcie
21 sty 20:07