matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi i pierwiaski
Krzysiek006:
Obliczyć
4
9
3
√
+
3
√
3
2
5 kwi 22:55
Adamm:
2
2/3
3
2/3
2+3
5
+
=
=
=
3
1/3
2
1/3
3
1/3
2
1/3
3
1/3
2
1/3
5
3
√
36
=
6
5 kwi 23:04
Krzysiek006:
a nie tak?
8
27
2
3
5
3
√
+
3
√
=
+
=
6
6
√
6
√
6
√
6
5 kwi 23:06
Adamm:
pierwiastek 3 stopnia a pierwiastek 2 to jest jednak różnica
5 kwi 23:07
Krzysiek006:
Nie mam takiej odpowiedzi jak napisałeś
5 kwi 23:09
Mila:
Wynik:
5
3
√
6
5 kwi 23:28
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick