matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometriaaa
Kajko:
W trójkącie ABC − lABl=25, lACl=16, kąt BAC=60 stopni. Oblicz BC, sinus kąta ACB i długość promienia okręgu opisanego na trójkącie
3 kwi 17:42
Kajkos:
3 kwi 17:53
Kajkos:
re
3 kwi 18:07