Podaj zbior wartosci funkcji, jej miejsca zerowe i monotonicznosc.
Justyna: Podaj zbior wartosci funkcji, jej miejsca zerowe i monotonicznosc.
f(x) = 13x−1 −3
3 kwi 17:20
Justyna:
3 kwi 17:34
Justyna:

Nie umiem tego tutaj rysowac.
Zw = (
∞, −3)

f(x) =0 dla x= 0
3 kwi 17:53
Justyna:
3 kwi 18:31
6 kwi 13:00
kochanus_niepospolitus:
dawaj jeszcze parę emotek
6 kwi 13:34
5-latek:

Wszysko widac na wykresie
6 kwi 13:38
Zagubiona78: Zbiór wartości pisze się od wartości mniejszej do większej, czyli (−3,∞)
6 kwi 13:39