matematykaszkolna.pl
bgff Fusion: Uczę się zespolonych do matury, ogarnąłem chyba dość sporo, poleci ktoś jakiś tytuł do powtorki?
2 kwi 19:15
Powracający: Kiedys tez na forum byla uzytkowniczka Laura (niby tez pisala dunska mature Okazalo sie pozniej ze to studenktaka Ale masz Janowski Liczby i zmienne zespolone
2 kwi 20:08
Fusion: Cóż ja poradzę, najwidoczniej nie udało się jej dostać do Danii.
2 kwi 20:09
Powracający: Nie , Miala chlopaka w Danii emotka
2 kwi 20:10
Fusion: Nie interesują mnie te farmazony, ani to jaką masz opinię na mój temat. Jestem bardziej ambitny, i matura USA jest bardziej poważana niż polska, a więc piszę obie. Różnica jest taka, że mature w PL na 100 procent napiszę osoba nawet średnia ogarnięta. Osobiście aplikuje na kierunek Architektura na MIT, tam to są progi punktowe.
2 kwi 20:13
Powracający: Nie mam zadnej opinii na Twoj temat . Zwrocilem po prostu na to uwage ze tak sie dzieje . Ze pisza studenci . A skoro jestes ambitny to wczesniej powinienes zaopatrzyc sie w literature lub zapytac nauczyciela o nia a nie etraz na miesiac przed marura . Powodzenia w takim razie na maturze . i zycze tych 100% .
2 kwi 20:18
Fusion: mam wyznaczony inny termin na jej napisanie. my bazujemy przede wszystkim na skryptach ze standford university on nie jest polakiem, więc nie poleci mi literatury polskojęzycznej, a jest ona na przyzwoitym poziomie
2 kwi 20:21
Powracający: Bialynicki Birula Algebra liniowa z geometria BM48 lub sama algebra liniowa (nie pamietam nr BM
2 kwi 20:30
Powracający: Pewnie tez ksiazki Panow Gewerta i Skoczylasa z Politechniki Wroclawskiej (poszukaj sa nawet w pdf
2 kwi 20:32
2 kwi 20:55
Fusion: dzięki, już przerabiam
2 kwi 20:58
Mila: Gewert, Skoczylas − też polecam, pięknie wytłumaczona teoria i zadania rozwiązane.
2 kwi 21:16