matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
marcelina:
hej, proszę o pomoc. Nie wiem jak narysować taką funkcje. Jak będzie wyglądał taki wykres i w jakiej kolejności go narysować
? f(x) = 1−|log
2
(|x−4|)
1 kwi 18:39
Pytający:
f(x)=x
f(x)=x−4
1 kwi 19:11
Pytający:
f(x)=|x−4|
f(x)=log
2
(|x−4|)
1 kwi 19:12
Pytający:
f(x)=|log
2
(|x−4|)|
f(x)=−|log
2
(|x−4|)|
1 kwi 19:13
Pytający:
f(x)=1−|log
2
(|x−4|)|
1 kwi 19:16