Dyskretna
Benny: Szukam jakiegoś fajnego skryptu/pdfa do Dyskretnej, a szczególnie do grafów.
Polecicie coś?
1 kwi 18:33
KKrzysiek: Mi też by się przydał
1 kwi 19:45
KKrzysiek: Kenneth Ross,Charles Wright matematyka dyskretna
1 kwi 19:45
Jack: Benny, wejdz na gg?
1 kwi 20:24
Saizou :
R. J. Wilson, ”Wprowadzenie do teorii grafów”, wyd. II, PWN, Warszawa, 2006
Jeśli szukasz czegoś lżejszego.
1 kwi 21:50
Benny: Dzięki wszystkim
2 kwi 01:23
Metis: Jak tam leci
Benny 
?
2 kwi 01:30
KKrzysiek: No jak tam leci @Metis

?
2 kwi 01:59
jc: Dodam jeszcze dwie książki
V. Bryant: Aspekty kombinatoryki
M. Aigner, G.M. Ziegler: Dowody z Księgi
2 kwi 10:29
Benny: @
Metis, ciężko mi się wbić w nowy semestr, ciepło się zrobiło, miasteczko ożyło, a to nie
sprzyja nauce

a co tam u Ciebie?
@
jc pierwszą pozycje wypożyczyłem, ale o grafach aż tak dużo nie ma. Co znajduje się w
drugiej pozycji?
2 kwi 11:43
jc: Tu masz pdf: www.bioinfo.org.cn/~wangchao/maa/r.Proofs=from=THE=BOOK=4th.pdf
Zamień tylko znaki równości na znaki podkreślenia.
2 kwi 11:56
Benny: Dzięki
2 kwi 12:02