matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
gg
wodnik:
oblicz log
√
1
2
*
2
3
*
3
4
*...*
99
100
1 kwi 15:49
Adamm:
i z czym masz problem?
1
2
3
99
1
*
*
*...*
=
2
3
4
100
100
1
√
1/100
=
=10
−1
10
log10
−1
=−1
1 kwi 15:51