matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc belke
izak:
dane: p=r=100n q=100Nm Mi wyszło Rax 100N Ray −400 N M= 600 Nm Może ktoś sprawdzic ?
1 kwi 12:06
powrócony z otchłani:
Pokaz obliczenia bo szczerze mowiac, w pamieci nie chce mi sie liczyc
1 kwi 15:11