matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nierownosc
majsa:
Rozwiąż nierówność |x
2
−3x+2|≥|x−1|
31 mar 21:29
5-latek:
|a|= |b| ⇔gdy a=b lub a= −b
31 mar 21:31
Tadeusz:
|(x−1)(x−2)|≥|x−1| |x−1|*(|x−2|−1)≥0 |x−2|≥1 itd
31 mar 23:20