matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narusuj wykres
daria1996:
Narysuj wykres funkcji y=(0,3)
x+1
−4
30 mar 18:50
Jerzy:
3
1) f(x) = (
)
x
10
3
2) f(x) = (
)
x + 1
, przesuniecie o jeden w lewo
10
3) f(x) = ...... , przesunięcie 0 4 w dł.
30 mar 18:54
daria1996:
A moglabym prosic o rysunek?
30 mar 18:55