1 | 3 | 33 | 1 | 3 | ||||||
(x− | )(x4+ | x3− | x2− | x+ | ) | |||||
10 | 5 | 20 | 4 | 10 |
3 | 33 | 1 | 3 | |||||
x4+ | x3− | x2− | x+ | =0 | ||||
5 | 20 | 4 | 10 |
y | y2 | |||
(10x2+3x+ | )2−((10y+174)x2+(3y+25)x+ | −30)=0 | ||
2 | 4 |
17 | 169 | |||
(10x2+3x− | )2−(4x2−26x+ | )=0 | ||
2 | 4 |
17 | 13 | |||
(10x2+3x− | )2−(2x− | )2=0 | ||
2 | 2 |
17 | 13 | 17 | 13 | |||||
(10x2+3x− | −2x+ | )(10x2+3x− | +2x− | )=0 | ||||
2 | 2 | 2 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |