matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
p3{27} = jak to się oblicza ? plis o pomoc dziękuję z góry
dziękuję za pomoc ;):
3
√
27
= jak to się oblicza ? plis o pomoc dziękuję z góry
<3
20 sty 21:42
Atos:
3
√
27
=
3
√
3
3
=3 bo 3
3
= 3*3*3=27
20 sty 21:45
dziękuję za pomoc ;):
danke
20 sty 21:48