matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Księżna Łucja:
log
3
2=a log
6
3=? Nie wiem jak to ugryźć.
29 mar 18:42
Adamm:
1
1
log
6
3=
=
log
3
6
log
3
2+1
29 mar 18:44
Księżna Łucja:
Dzięki wielkie
29 mar 18:46