matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba
Jw.:
1
Liczba
−1 jest równa liczbie:
cos
2
11
0
Proszę o pomoc.
28 mar 20:27
Jw.:
28 mar 20:34
kochanus_niepospolitus:
tam masz kąt 11 stopni ?
28 mar 20:34
Jw.:
Tak
28 mar 20:38
Jack:
1
cos
2
11
o
+ sin
2
11
o
=
= 1 + tg
2
11
o
cos
2
11
o
cos
2
11
o
zatem odp. to tg
2
11
o
28 mar 20:40
Jw.:
A skąd się wzięła jedynka? Bo wiem, że tg to sinus nad cosinus, wychodzi mi tg
2
11 + cos
2
11
28 mar 20:47
Antonni:
1= sin
2
α+cos
2
α
cos
2
α
1=
cos
2
α
28 mar 21:03
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick