Określ dla jakiego parametru m równanie f(x)=m ma dwa rozwiązania różnych znaków
Robert: Narysuj wykres funkcji f(x)=|−|2x+2|−1|+3. Określ dla jakiego parametru m równanie f(x)=m ma
dwa rozwiązania różnych znaków.
Wykres narysowałem, tylko nie wiem o co chodzi z tym m

W odpowiedziach jest m∊(6,
∞), a ja
nie mam pojęcia dlaczego. Proszę o wytłumaczenie.
kochanus_niepospolitus:
masz w zadaniu podane ... że rozwiązania mają być 'różnych' znaków

innymi słowy ... jedno m>0 a drugie m<0

a to zachodzi, gdy m>6
(bo dla x=0 zachodzi f(x) = 6)