matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dobrze?
Ania:
Czy to jest dobrze policzone?
Ktora z liczb jest wieksza? x=
4
√
3
= 3
1
4
y=
1
3
*
4
√
27
= 3
−1
* 3
3
4
= 3
−
1
4
x>y
28 mar 16:52
Ania:
28 mar 16:58
Alky:
28 mar 17:09