macierze
kropek: wyznacz macierz X
[ 2 ] [0 −1] [−1 2]
(X* [ 1 ] * [3 2] − 2 * [3 2 ] ) T − 3* I = [ 3 1] * X T
26 mar 23:07
powrócony z otchłani: No i w czym problem?
26 mar 23:18
kropek: dochodzę do
(X* [ 6 4 ] − [ 0 −2 ] ) T − [ 3 0 ] = [ −1 2 ] * X T
[ 3 2 ] [ 6 4 ] [ 0 3 ] [ 3 1 ]
i nie wiem co dalej
26 mar 23:28
Pytający:
(A+B)
T=A
T+B
T
(AB)
T=B
TA
T
(A+B)C=AC+BC
Kombinuj
27 mar 00:30
Kropek: Dzięki wielkie za pomoc , a raczej jej brak , bardzo dziękuję ,

! Miałem dziś to zadanie na
kolosa i nie zrobiłem bo nikt mi nie pomógł .... thx
27 mar 13:21