matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
lukaneiro:
Proszę o pomoc! wiadomo, że log
3
2=a oraz log
3
7=b Zatem log
3
7(do potegi)log
3
8 jest równy
26 mar 20:37
Janek191:
log
3
7
log
3
8
= log
3
8* log
3
7 = 3a*b
26 mar 20:41
lukaneiro:
dziekuje
26 mar 20:42