matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obliczyc objetosc rownolegloscianu o wierzcholkach
Agata:
Obliczyc objetosc rownolegloscianu o wierzcholkach O=(0,1,1), P=(0,1,3) , Q=(0,2,3), R=(1,3,2). Prosze o pomoc
26 mar 12:17
grzest:
https://zadane.pl/zadanie/5307903
26 mar 12:27
Agata:
Dziekuje
26 mar 12:47