rownania i nierownosci
Hebek: Witam, potrzebuje pomocy
równanie IIx2 − 4I −1I = p ma dwa rozwiązania dla:
powinno wyjść p {−1} u (3, +∞)
24 mar 20:46
Adamm:

narysuj funkcję po prawej w układzie współrzędnych
24 mar 20:48
Hebek: wybacz nie do konca rozumiem
24 mar 20:52
Eta:
... "narysuj
wykres funkcji po prawej.....
bo funkcji nie da się narysować
24 mar 20:52
Hebek: pomoże ktoś?
24 mar 21:03
===:
to zacznij od sprawdzenia czy Twoje równanie to:
||x2−4|−1|=p czy też |x2−4|−1=p
24 mar 21:11
Hebek: szczerze nie mam pojecia co mi to daje

mógłym jednak rozwiazanie z opisem?
24 mar 21:26
===:
bo jedno z nich pasuje a drugie nie pasuje do podawanej przez Ciebie odpowiedzi
24 mar 21:39